HERASTRAU ONE FLOREASCA LAKE APARTAMENT 3 CAMERE LUX

ONE FLOREASCA LAKE este un proiect rezidential de lux format din 3 cladiri, conceput pentru a satisface cele mai exigente cereri de proprietati exclusiviste din piata imobiliara.
Pornind de la exterior, unde intreaga fatada este ventilata si placata cu ceramica Marazzi si pana la cel mai mic detaliu, One Floreasca Lake este un proiect unic prin design si concept. Imobilul beneficiaza de paza, supraveghere video si parcare subterana. Apartmentul are o suprafata construita de 105 mp si este impartit in living, 2 dormitoare, bucatarie deschisa , 2 bai si 1 terasa cu o suprafata de 6 mp. Apartamentul dispune de finisaje de buna calitate si se vinde complet mobilat si utilat. Pentru masina dumneavoastra va sta la dispozitie un loc de parcare subteran.
Zona de zi, spatiul de luat masa si terasa apartamentului sunt orientate cu vedere catre lacul Floreasca. Dormitoarele sunt generoase si fiecare dintre acestea au baie si dressing propriu. Apartamentul este dotat cu finisaje deosebite, ventiloconvectoare si sistem de climatizare centralizat.

Va asteptam la vizionare!

Download PDF

Informatii agent

avatar
Cristina Dobre
Managing partner