HERASTRAU ONE HERASTRAU PARK APARTAMENT MODERN 4 CAMERE DE INCHIRIAT

ONE HERASTRAU PARK este un complex de apartamente reprezentativ pentru zona de nord a capitalei care este alcatuit din doua turnuri care celebreaza prin console generoase vecinatatea cu lacurile Floreasca si Herastrau. Desfasurandu-se pe o inaltime medie pentru zona de nord a orasului Bucuresti, cele doua corpuri cu apartamente sunt compuse imprejurul unui spatiu gol – o piata interioara semi-publica.
Compozitia realizata de echipa X Architecture mizeaza pe un adevar de cod tare al profesiei de arhitect, anume faptul ca locuintele convenabile sunt un dat contemporan al alcatuirii orasului. Plaza unifica, integreaza si delimiteaza accesele principale catre locuinte si catre spatiile comerciale din parter, asezand constructia in peisajul urban.
ONE HERASTRAU PARK este un complex rezidential exclusivist, atat în ceea ce priveste caracteristicile arhitecturale si integrarea in decorul existent, cat si in ceea ce priveste impartirea spatiilor interioare si a apartamentelor.
Lobby-ul inalt de sase metri ofera respiratie spatiului comun. Traversand plaza interioara, se ajunge in corpul alungit printr-o arcada cu un plafon de tip oglinda care decupeaza primele doua etaje din corpul compact. Acesta este orientat spre sud-est, iar apartamentele sale sunt organizate in jurul a doua nuclee de circulatie verticala, avand lift si scara.

Premiat de catre institutii prestigioase din Romania, in 2017, ONE HERASTRAU PARK a obtinut titlurile de:
– GREEN AWARD – in cadrul evenimentului anual Forbes Green Awards
– BEST RESIDENTIAL DEVELOPMENT & DEVELOPMENT OF THE YEAR – in cadrul evenimentului anual – CIJ Awards
De asemenea, ONE UNITED PROPERTIES, dezvoltatorul complexului rezidential One Herastrau Park a fost denumita COMPANIA SUSTENABILA A ANULUI de catre Romanian Green Building Council, in cadrul RoGBC Awards 2017.

Download PDF

Informatii agent

avatar
Cristina Dobre
Managing partner