PENTHOUSE HERASTRAU SOSEAUA NORDULUI

Cezar Estates va prezinta , spre vinzare un apartament de exceptie, tip penthouse, cu un interior generos, terase spatioase cu vedere directa catre parcul Herastrau, finisaje si dotari de lux. Ideal ca locuinta personala pentru reprezentanti top-management companii multinationale, ambasadori, membri ai corpului diplomatic strain. Apartamentul este situat la ultimul etaj al unui imobil cu 5 etaje, parcare subterana si acces securizat, in prima linie a parcului Herastrau. Ascensorul imobilului permite accesul direct in apartament, in zona de lobby. Incluse in pretul chiriei lunare sunt si doua locuri de parcare in garajul subteran al imobilului. Compartimentare:

  • Zona de zi: living si dining impresionant, in suprafata totala de 124 mp, incadrat de spatii vitrate generoase, care ofera acces la terasa spatioasa, de 53 mp cu vedere directa la parc; bucataria complet echipata si mobilata modern masoara 16 mp; spalatoria(10 mp) include si un spatiu generous pentru depozitare; grup sanitar de serviciu;
  • Zona de noapte: dormitorul matrimonial masoara 25 mp si este deservit de o splendid camera de baie “en-suite”(cu cada de baie si cabina de dus) si o camera dressing tip “walk-in closet” de 16 mp; celelalte 3 dormitoare(15 mp, 16 mp si 18 mp) sunt deservite de 2 camere de baie(6 mp si 10 mp). Toate dormitoarele beneficiaza de acces la terasa secundara(cu vedere laterala) a apartamentului, in suprafata de 52 mp.

Apartamentul este disponibil pentru ocupare imediata si se poate preda nemobilat, sau mobilat, in functie de cerintele noului chirias.

Download PDF

Informatii agent

avatar
Cristina Dobre
Managing partner