VILA LUXOASA UNICAT CU PISCINA INTERIOARA KISELEFF ARCUL DE TRIUMF

Cezar Estates va prezinta la vinzare o vila unicat situata langa Parcul Herastrau si Arcul de Triumf, una din cele mai elitiste zone din Bucuresti. Zona securizata, piscina interioara proprie, parcare subterana, design exclusivist si dotari luxoase si rafinate.

Aceasta proprietate este destinata exclusiv celor care isi doresc sa beneficieze de propria zona de relaxare personala, cu piscina interioara, si o casa realizata impecabil cu finisaje de cea mai buna calitate.

Din dorinta de a locui intr-o casa perfecta, fara compromisuri, si intrucat majoritatea elementelor au fost realizate la comanda, realizarea acestei vile a durat cinci ani , rezultatul fiind una din cele mai exclusiviste vile din Bucuresti, o casa unica, de o eleganta absoluta, cu un stil clasic, riguros si in acelasi timp surprinzator, prin imbinarea elementelor moderne cu cele Art Deco. Proiectul casei a fost gandit de la bun inceput pornind de la piscina interioara(cu sauna), o adevarata zona de relaxare si de sanatate. Piscina, care poate fi folosita toata perioada anului, are o deschidere foarte mare comparative cu camerele, ocupand mare parte din parter. Vila se gaseste amplasata in cea mai buna zona din Bucuresti, si este dispusa astfel: demisol, parter, etajele 1, 2, si mansarda. La parter gasim holul somptuos, cu inaltime de 6 ml si pardoseala din marmura, de unde se face accesul catre un birou cu sala de baie proprie, liftul care deserveste toate etajele, cat si scara interioara realizata din lemn si sticla, spatiu de depozitare, grup sanitar si evident piscina. Etajul 1 este compus din zona de zi, spectaculos realizata dintr-un living spatios, zona de dining, separata printr-un perete curb din lemn, de la Sigebene si zona de cafea, cu mobilir comandat la Hugues Chevalier, separate intre ele.De asemeni, aici mai gasim bucataria inchisa si o sala de baie.In zona de dining, gasim o masa rotunda cu blat de sticla de la Julian Chichester, iar scaunele din piele in culoarea cafelei cu lapte sunt Pierre Frey. Pardoseala este din lemn masiv de esente nobile, incalzirea facandu-se prin pardoseala. Pentru o obtine un design desavarsit, la interior nu vom remarca stalpi de rezistenta si grinzi la vedere. Etajul 2 este rezervat zonei de noapte, compusa din dormitorul matrimonial cu dresing propriu si o sala de baie spectaculoasa, cu designul blatului realizat de Sigebene, cat si prin faptul ca este imbracata in lemn special. La acest nivel mai gasim inca doua dormitoare, fiecare cu baie proprie. Mansarda este o zona speciala, incepand chiar de la intrare, care se face pe niste scari suspendate, pe structura din metal, acoperite cu lemn masiv. Mansarda poate fi utilizata atat ca spatiu de relaxare, dar si ca spatiu pentru dormit, decorul de aici fiind unul foarte intim si placut, ducandu-ne cu gandul la un décor de lux Londonez. Aici gasim o sala de baie, in forma ovala, realizata cu pardoseala din granit, cu sticla si inox, dusul fiind fabricat la comanda. Elementele de art deco sunt cele care dau personalitate casei, de la geamurile rotunde(cu tamplarie din lemn cu aluminiu), la combinatia de lemn cu pereti albi, pana la materialele folosite pentru finisaje, ca sticla si inoxul. La demisol gasim garajul subteran, o garsoniera cu sala de baie, cele doua camere tehnice(pentru casa si piscine), cat si numeroase spatii de depozitare.

Download PDF

Informatii agent

avatar
Cristina Dobre
Managing partner
  • Office: 0723 211 431
  • Mobil: 0727 326 555