Blog

De ce facilitati beneficiaza cei care au un apartament in Herastrau ?

Posted on septembrie 13, 2013 by codrin în Stiri

Un apartament in Herastrau, nu poate fi decat o alegere potrivita pentru un stil de viata modern si rafinat, care redefineste standardele de calitate si confort.

Vorbim de cea mai importanta zona rezidentiala din Bucuresti, care pune la dispozitie un peisaj de invidiat dar si apartamente spatioase, iar facilitatile de care se bucura ii fac pe multi sa isi doreasca un apartament in Herastrau.

Cand se aduce in discutie subiectul “apartamente de lux in Bucuresti”, fara indoiala ca, zona Herastrau este una dintre cele mai cautate zone.

Daca decizi sa locuiesti intr-un apartament in zona Herastrau, alegi sa imbini confortul si luxul cu rutina programului zilnic, pentru ca:

1. Ai  acces rapid si facil la:
–    centre comerciale (Carrefour, Mega Image) si expozitionale (Romexpo, Baneasa Shopping Center),
–    restaurante ( Trattoria IL Calcio, Restaurantl Herastrau),
–    cluburi ( Boa – Beat of Angels, Bonton Palace by Marie Celeste)
–     obiective turistice, muzee (Muzeul Satului, un parc de distractii pentru copii, Palatul”Elisabeta”,
–    centre medicale (Chrismedlife, Dent Estet, MedLife – Spital de pediatrie, Miko Med, Santafarm)
–    aeroportul Otopeni.

2. Beneficiezi de facilitatea mijloacelor de transport in comun, prezenta si diversitatea zonelor de shopping si relaxare: la numai zece minute de parcul Herastrau, o bucata din bulevardul Kiseleff a devenit teren de relaxare. Masinile nu au voie in acest spatiu, unde oamenii joaca tenis, baschet, badminton sau chiar fotbal.

3. Zona Herastrau este cea mai dinamica zona rezidentiala de lux, care respecta cerintele de confort ale unui camin elegant si modern, iar cei ce locuiesc in apartamentele din aceasta zona, se pot bucura de adevaratul lux al unui confort de mare clasa.

Ca element de noutate, un nou mall va fi deschis in Bucuresti, incepand din octombrie 2013. Constructia este gata in proportie de 75% si promite a fi un concurent  puternic pentru Baneasa Shopping City. Mall-ul Promenada se va deschide incepand cu luna octombrie a acestui an. Printre firmele care au inchiriat spatii comerciale se numara Peek&Cloppenburg, Inditex, Billa, Flanco, C&, Pure Fitness, InterSport, Zara sau H&M. Mall-ul va avea o suprafata de 35.000 de metri patrati si o parcarea cu o capacitate de 1.300 de locuri.


0 comments

Comentariile sunt închise