Despre noi

Suntem o echipa experimentata in domeniul imobiliar de lux, din centrul si nordul capitalei. Am inchiriat/vandut spatii rezidentiale/comerciale, atat cand piata imobiliara era in perioada de “boom”, dar si atunci cand a ajuns in perioada de “criza”. In acest timp am intermediat multe tranzactii, si de aceea, astazi avem experienta necesara sa evaluam o proprietate si sa va consiliem pentru a face cea mai buna alegere.

Am incheiat tranzactii imobiliare pentru persoane publice, dar si contracte de inchiriere pentru companii multinationale si ambasade. Gratie contactelor si retelei extinse de colaboratori avem capacitatea de a gasi in cel mai scurt timp oferte deosebite, in exclusivitate.

Timpul este important, atat pentru noi, cat si pentru dumneavoastra, de aceea selectam cu atentie ofertele si va contactam doar atunci cand avem o oferta care sa respecte criteriile dumneavoastra de spatiu, localizare si buget.

Noi stim din experienta ca un client multumit recomanda serviciile imobiliare Cezar Estates si apropiatilor. Astfel, baza noastra actuala de clienti s-a contituit in cea mai mare parte din recomandari.

De aceea, principalul nostru obiectiv este sa va oferim cele mai bune servicii imobiliare pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit.