DUPLEX 400 MP LUX FLOREASCA

Cezar Estates are placerea sa va propuna un duplex de 400 mp  compus din 4 camere, situat la etajele 3 si 4, in imobil rezidential din zona Floreasca compus din S+P+4E+5R.

Interiorul este impartit dupa cum urmeaza:

– la etajul 4 apartamentul este impartit in camera de zi si zona de dinning in suprafata de 80 mp, o terasa de 90 mp cu acces din camera de zi, bucatarie inchisa complet utilata si mobilata, o baie de serviciu, o spalatorie, o zona de depozitare

-la etajul 3 apartamentul este compus din 3 dormitoare (34 mp, 29 mp,22 mp), 2 grupuri sanitare, 2 terase de 20 mp, camere de depozitare.

Intre materialele folosite pentru finisajul si dotarea spatiului interior al apartamentului, mentionam: granit, travertin, parchet din lemn natural, obiecte de iluminat, usi din lemn si  din sticla. Bucataria este mobilata si dotata modern (masina de spalat vase, rufe) cu obiecte electrocansice de ultima generatie.

Apartamentul este remarcabil prin modernitatea spatiului interior si confortul asigurat de dotarile prezente (racire/incalzire). Terasa poate fi mobilata si ofera o vedere panoramica spre zona verde.

Pentru autoturismul dumneavoastra se ofera 1 loc de parcare in garajul imobilului, amenajat la nivelul subteran si o boxa.

In apropiere se gasesc cluburi de sport, restaurante, parc, gradinite, scoli, mallul Promenada.

Download PDF

Informatii agent

avatar
Cristina Dobre
Managing partner